Kai už lango toks oras, kad nesinori kišti lauk nosies, o namuose viskas padaryta ir savo vietose, aš iš neturėjimo ką veikti prisigalvoju visokių dalykų.
Šis lengvas ir gaivus desertas buvo sumeistrautas senokai, tik dabar paleidžiu į eterį receptą.
Pamenate dar kai nerašiau tinklaraščio, o tik fb. puslapį buvau gaminusi bananinį desertą aplieta šokoladu? Jis buvo toks populiarus, kad dar ir dabar matau viešoje erdvėje kaip žmonės dalinasi mano receptu.
Rytoj mūsų mergyčių diena, vyrai grįš namo su gėlėmis ir ne tik... Tad puiki proga pagaminti tokį lengvą desertą, kuris ir produktų kiekiu nėra brangus, ir laiko daug neatims... Ir taip gera bus vakare prie arbatos puodelio pasmalyžiauti.
8 gabaliukai, paruošiama per 10 min.
500 g maskarponės sūrio
250 g 35 proc. riebumo grietinėlės
4 šaukštai cukraus pudros
3 bananai
kakavos užbarstyti
Kremui maskarponę išplakite su cukraus pudra. Jei norite gaivesnio kremo tada įspauskite citrinos sulčių truputį.
Grietinėlę išplakite iki standumo. Sumaišykite su maskarponės kremu.
Į apvalią torto formą dedame trečdalį kremo, suguldome nuluptus bananus ir uždedame likusį kremą.Išlyginame paviršių.
Dedame desertą į šaldytuvą bent porai valandų.
Prieš tiekiant apibarstome kakava.
No comments:
Post a Comment