Viena namuose... Tu gamini, ką nori. O, bet, tačiau būtu dar geriau jeigu tau kas paruoštu pietus ir pakviestu prie stalo. Na dar taurę vyno įpiltu... Pasvajosiu ir praeis :)
O dabar aš nesvajoju, o dalinuosi tobulu receptu.
Nežinau kaip tiksliai pavadinti:desertas ar užkandis.
p.s. už gražius indus esu dėkinga Vintažiniai indai :)
4 asmenims, apie 30 min.
4 kriaušės,
1 citrina,
4 v.š. medaus ( Brolių medus naudojau),
4 v.š. migdolų plokštelių,
2 v.š. razinų,
1/4 v.š. cinamono,
60 g. rukolos.
Kriaušes perpjaukite pusiau ir šiek tiek išskobkite vidų.
Pašlakstykite citrinos sultimis.
Medų, razinas, migdolų plokštes ir cinamoną išmaišykite.
Į kriaušių vidurį dėkite įdaro.
Kriaušes dėkite į kepimo skardą ir šaukite į 180 C. orkaitę ir kepkite 10 - 15 min.
Į lėkštes išdėliokite rukolos lapelių, ant viršaus dėkite po dvi puseles kriaušių.
Skanaus.
O dabar aš nesvajoju, o dalinuosi tobulu receptu.
Nežinau kaip tiksliai pavadinti:desertas ar užkandis.
p.s. už gražius indus esu dėkinga Vintažiniai indai :)
4 asmenims, apie 30 min.
4 kriaušės,
1 citrina,
4 v.š. medaus ( Brolių medus naudojau),
4 v.š. migdolų plokštelių,
2 v.š. razinų,
1/4 v.š. cinamono,
60 g. rukolos.
Kriaušes perpjaukite pusiau ir šiek tiek išskobkite vidų.
Pašlakstykite citrinos sultimis.
Medų, razinas, migdolų plokštes ir cinamoną išmaišykite.
Į kriaušių vidurį dėkite įdaro.
Kriaušes dėkite į kepimo skardą ir šaukite į 180 C. orkaitę ir kepkite 10 - 15 min.
Į lėkštes išdėliokite rukolos lapelių, ant viršaus dėkite po dvi puseles kriaušių.
Skanaus.
No comments:
Post a Comment