Kai nėra noro ar laiko gamintis kokio nors įmantraus patiekalo, bet ir nesinori prisikimšti nesveiko "šlamšto", mane visada išgelbėja salotos. Kuo daugiau spalvų - tuo geriau. Kai už lango pilka ir niūru, juk taip norisi spalvų. Ir aš jas susikuriu salotų lėkštėje.
Kaip visada naudojau "Brolių medus" produkciją ir jums ją rekomenduoju, jeigu norite gero ir kokybiško produkto.
1 asmeniui, apie 30 min.
1 didesnis burokėlis,
1 apelsinas,
1 svogūnas,
1 sauja nedidelė rukolos,
1 v.š. medaus,
1 v.š. alyvuogių aliejaus,
1 v.š. balzamiko acto,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.
Burokėlį dėkite į 160 C. orkaitę ir kepkite 20 min.arba kol suminkštės. Tada nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Apelsinus ir burokėlius dėkite ratu lėkštėje. Uždėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir rukola.
Išplakite kartu medų,actą, aliejų bei druską su pipirais ir užpilkite ant salotų.
No comments:
Post a Comment