Pasidariau prisiekusi avokadų mylėtoja, nors seniau nemėgau jų. Taip, skoniai keičiasi. Todėl dabar mano namuose pilna avokadų. Aš juos dedu visur: ant duonos kaip sumuštinius, į salotas, padažus, su silke, o dabar jau ir į kepinius. Taip, taip... Šis kepinys su avokadu. Vakar kepiau, tik šiek tiek nesigavo, bet vistiek buvo suvalgytas iki paskutinio trupinėlio. Šiandieną vėl kepiau...
Šlapias, turtingas skoniu ir neįprastas.
Pabandykite, nes jis draugiškas kūno linijom.
10 gabaliukų , laikas 35 min.
2 avokadai,
4 v.š. medaus (naudojau Brolių medus )
50 gr. sviesto,
3 kiaušiniai,
1 a.š. vanilės ekstrakto,
1/2 st. miltų,
2 v.š. kokybiškos kakavos,
1 a.š. kepimo miltelių.
Sviestą ištirpiname.
Avokado minkštimą sutriname su trintuvu iki vientisos masės.
Ištirpintą sviestą išplakame su medumi, kiaušiniais, vanilės ekstraktu ir avokadų minkštimu.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į avokadų masę suberkite miltų mišinį, kakavą ir gerai išmaišykite.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir supilkite masę.
Dėkite į įkaitintą iki 200 C. orkaitę ir kepkite 20 min.
Atvėsinkite braunį ir tik tada pjaustykite norimais gabaliukais.
Šaltinis:thehealthymaven.com
No comments:
Post a Comment