Saturday 15 December 2018

Krevetėmis įdaryti pievagrybiai.

Savaitgaliais visada norisi pasigaminti kažką skanaus, nenuobodaus ir pakeliančio nuotaiką.
Šie užkandukai buvo pamatyti viename kulinariniame portale, tik ten buvo naudojamos krabų lazdelės, o jų pas manę nebuvo, tad keičiau krevetėmis.
Puikus užkandis vakarojant su draugėmis prie taurės vyno arba... žiūrint krepšinį.

10 vnt. apie 20 min.

10 pievagrybių didesnių ( naudojau ruduosius),
180 gr. virtų krevečių,
100 gr. kreminio sūrio( naudojau su žolelėmis ir česnaku),
1 v.š. džiuvėsėlių,
1/4 a.š. rūkytos paprikos miltelių,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų pipirų.

Pievagrybius nuvalome ir pašaliname kotelius.
Dubenėlyje sumaišome kreminį sūrį, krevetes, rūkytą paprika, druską bei pipirus.
Paruoštu įdaru prikemšame grybus.
Pabarstome ant viršaus džiuvėsėlių.
Dedame į skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kišame į 180 C orkaitę ir kepame 10 min.
Iškepusius užkandukus dedame ant popierinės servetėlės, kad sugertu visą skystį.
Skanaus.

Šaltinis:LaMaistas.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...