Wednesday 7 November 2018

Salotos "Švelnumas"

Kaip ten sako:kai man gera nuotaika - gaminu, kai bloga - valgau. O aš šiandieną ir to ir to pilna.
Kai už lango niūru ir greitai temsta, o pagrindinis valgymas pas mus vakare, tai naujienų jau ir nebandau, nes žinau, kad tinkamai neišgausiu nuotraukų, o bet kaip nenoriu.
Pravertusi pirmus įrašus savo fb. puslapyje norisi kišti galvą į smėlį kaip stručiui ir neiškišt. Nuotraukos baisios, gėda ir žiūrėti tokias, nors receptai ir geri. Ačiū sekėjams, kurie po tokių vaizdų nepabėgo ir tikėjo manimi.
Kadangi radau savo puslapyje daug gerų receptų, tik nuotraukos baisios, nusprendžiau tuos geriausius receptus prikelti antram gyvenimui ir po truputį perdaryti ir sukelti į tinklaraštį, o nepalikti merdėti fb.
Šiandieną vienas iš tų senų ir gerų receptų.

didelis dubuo, 15 min.

1/2 nedidelio kopūsto,
1 morka,
1 raudona paprika,
1 ilgavaisis agurkas,
3 skiltelės česnako,
2 v.š. majonezo ,
žiupsnelis druskos.

Kopūstą ir morką sutarkuojame burokine tarka, agurką ir papriką supjaustome kubeliais. Česnakus išspaudžiame.
Dedame majonezą, beriame druskos ir išmaišome.
Skanu tiek prie kepsnio, tiek valgyti atskirai.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...