Tiesą sakant gamindama šias salotas kiek dvėjojau ar patiks mano žmogui, nes toks dėrinys kiek neįprastas, o ir raudongūžius kopūstus perkame retai.
Receptas užmatytas internete, keistas pagal mano skonį.
Puikus garnyras prie mėsos patiekalų ar tiesiog lengvai vakarienei.
2 asmenims, 10 min.
1/2 nedidelio raudongūžio kopūsto,
2 obuoliai,
1 sauja graikinių riešutų,
šlakelis riešutų aliejaus,
šlakelis citrinos sulčių,
pagal skonį druskos,
pagal skonį maltų baltųjų pipirų.
Kopūstą supjaustykite smulkiai.
Obuolius supjaustykite plonais šiaudeliais.
Kopūstus sumaišykite su obuoliais.
Užberkite paskrudintų ir smulkintų riešutų.
Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, druska bei pipirais ir pašlakstykite kopūstų salotas.
Šaltinis:lamaistas.lt
No comments:
Post a Comment