Iki Kalėdų liko... Nieko iki jų neiko. Va taip va...
Šį kartą be ilgų įžangų dalinuosi savaitės salotų receptu, kurios prigijo mūsų šeimoje.
Šios salotos puikiai tiks tiek prie žuvies patiekalų, tiek prie mėsos...
1 sauja graikiškų riešutų,
1 sauja dž. slyvų,
2 virti burokėliai,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai aliejaus,
druska,
pipirai.
Slyvas užpilkite karštu vandeniu ir išmirkykite.
Virtus burokėlius supjaustome smulkiai arba sutarkuojame. Dž. slyvas susmulkiname, o riešutus - sukapojame mažais gabaliukais. Slyvas ir riešutus suberiame į dubenėlį su burokėliais. Česnakus nulupame ir sutriname. Dedame į burokėlių salotas. Užberiame druskos, pipirų, pilame aliejų ir gerai išmaišome.
Skanaujame.
No comments:
Post a Comment