Jei mėgstate jautieną tai šios salotos patiks.
Aš nemėgstu jautienos, bet vyras įsiūlė paragauti ir...tikrai skanios.
4 nedideli jautienos nugarinės gabaliukai,
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
200 gr. salotų mišinio ( salotos, poras, agurkas, pomidorai ),
druskos.
Padažas:
1.5 šaukštelio alyvuogių aliejaus,
1.5 šaukštelio balto vyno acto,
0.5 stiklinės garstyčių - medaus padažo,
3 šaukštai vandens,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis pipirų.
Jautiena iš abiejų pusių apiberti druska ir pipirais. Dėti į keptuve su trupučiu aliejaus ir kepti po kelias minutes iš abiejų pusių pavartant. Aš kepiau po 4 minutes ant vidutinės ugnies.
Į lėkštes sudėti salotų mišinius, dėti supjaustytą jautieną ir užpilti padažu.
No comments:
Post a Comment