Norim turėti gražias figūras, bet ir bulvinių blynų norisi...Ir jie tikrai nesiderina su gražia figūra ir nauja dieta.Ką daryti?Kąąąąą daryyyyyt? Ogi junkt orkaitę ( šypt) .Taip, skonis skiriasi kažkiek nuo tradicinių keptų keptuvėje, bet ko nepadarysi dėl grožio ...
Juos jau ne kartą kepiau ir niekada nenuvylė.O ir aplink keptuvę nereikia šokinėti, sudedi į orkaitę, po 10- 15 min.atėjai, apvertei ant kito šono ir vėl eini savo keliais...
Juos jau ne kartą kepiau ir niekada nenuvylė.O ir aplink keptuvę nereikia šokinėti, sudedi į orkaitę, po 10- 15 min.atėjai, apvertei ant kito šono ir vėl eini savo keliais...
- 3 bulvės,
- 1 kiaušinis,
- 1 svogūnas,
- 3 česnako skiltelės,
- 3 šaukštai miltų,
- 0.5 šaukštelio kepimo miltelių,
- aliejaus,
- pagal skonį druskos,
- maltų pipirų.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C.temp.Skardą, kurioje kepsime blynus ištiesiame kepimo popieriumi ir ištepame aliejumi.
1 bulvę sutarkuojame smulkia tarka, o likusias- burokine.Dedame į sietelį nuvarvėti.Svogūną sutarkuojame, česnakus sutraiškome, mušame kiaušinį, beriame prieskonius ir gerai išmaišome kartu su bulvėmis nuvarvintomis.
Beriame miltus ir kepimo miltelius ( milteliai tam, kad blynai puresni būtu ), gerai išmaišome.
Kabiname masę su šaukštu ir dedame į skardą, truputį paspaudžiame.Kepame 10 min.iš vienos pusės, tada apverčiame ir dar kepame 10 min.iš kitos pusės.
Skanaus.
No comments:
Post a Comment