Ruduo pradeda skleisti savo melancholiją. Pradedu ilgėtis lengvų vasarinių suknelių su kuriomis jau šalta, svajoju apie šiltus kraštus, nes angliškas oras nėra tobulas, ilgiuosi saviškių, kurių negaliu aplankyti.
Apskritai, stengiuosi gyventi optimistiškai ir nesiskųsti. Ir tuomet išsikepu pyrago :)
Šį kartą ne pyragas, o skanutėlis varškės apkepas, kurį nepadoru valgyti pusryčiams, o verta pasimėgauti lyg desertu per pietus.
350 g varškės
2 kiaušiniai
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai grietinės
4 šaukštai miltų
1 bananas
cukraus pudros(nebūtinai)
uogų(nebūtinai)
Visus produktus(išskyrus cukraus pudrą ir uogas) sudedame į virtuvinį kombainą ir sutriname iki vientisos masės. Gausis kremo tirštumo masė.
Kepimo indą patepame sviestu ir sudedame varškės masę.
Kepame 180 C. 20-30 min. kol iškeps ir viršus paruduos.
Tiekiant užberiame cukraus pudros ir uždedame uogų.
No comments:
Post a Comment