Atvėsus orams nežinau, as gali būti geriau už minkštą antieną su karamelizuotomis slyvomis.
Receptas gimė spontaniškai mano galvoje vos pradėjus gaminti.
Salotos tikrai gavosi labai skanios ir bus gaminamos dažniau.
Jei norite lengvos vakarienės, tai jos idėja prieš jūsų akis.
500 g antienos krūtinėlės su oda(Lapino puota)
6 slyvos
50 ml marsalos vyno
1/2 šaukštelio penkių prieskonių mišinio
druskos
pipirų
kelios saujos salotų mišinio
Antieną ištriname prieskonių mišiniu, druska bei pipirais.
Krūtinėlę dedame į keptuvę odele žemyn ir kepame vis pavartant, kol iškeps iki norimo stiprumo(aš kepiau 15 min).
Kitoje keptuvėje sudedame perpjautas slyvas, užpilame vynu ir troškiname 10 min.
Į lėkštes dedame salotų mišinį, dedame pjaustytą krūtinėlę, šalia dedame slyvas.
Skanaus.
No comments:
Post a Comment