Šis patiekalas buvo sugalvotas kažkada iš to, kas buvo šaldytuve. Su laiku tobulintas, ingredientai keičiami ir šiuo metu turime tai, ką turime.
Šiuo metu šis patiekalas man patinka toks, koks jis yra ir nieko keisti nebenoriu.
Ačiū labai Globus Lietuva už galimybę išbandyti kruopščiai atrinktus ir atitinkančius aukštus reikalavimus produkciją.Labai patiko kukurūzai, nes jie išliko traškūs ir saldūs. Malonumas atsidarius stiklainį su šaukštu valgyti iš karto. Mano mažoji dama juos renkasi pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Išbandykite jei dar nebandėte ir tikiu, kad ir jūs liksite sužavėti kaip ir aš.
4 asmenims, 15 min.
100 g miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
1 kiaušinis
80 ml. pieno
1/2 poro baltosios dalies
1 raudonas čili pipiras
240 g Globus kons. kukurūzų
žiupsnelis druskos ir maltų juodųjų pipirų
aliejaus kepimui
Į dubenį įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, berkite druską ir pipirus. Išmaišykite tešlą. Tuomet sudėkite kukurūzus, smulkintą čili pipirą, pusžiedžiais pjaustytą porą ir gerai išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite su šaukštu tešlą. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Tiekiant naudokite kokį mėgstate padažą arba valgykite be jo, nes šie blynai labai skanūs ir be priedų.
Receptas sukurtas draugaujant su Globus Lietuva
Ačiū labai Globus Lietuva už galimybę išbandyti kruopščiai atrinktus ir atitinkančius aukštus reikalavimus produkciją.Labai patiko kukurūzai, nes jie išliko traškūs ir saldūs. Malonumas atsidarius stiklainį su šaukštu valgyti iš karto. Mano mažoji dama juos renkasi pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Išbandykite jei dar nebandėte ir tikiu, kad ir jūs liksite sužavėti kaip ir aš.
4 asmenims, 15 min.
100 g miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
1 kiaušinis
80 ml. pieno
1/2 poro baltosios dalies
1 raudonas čili pipiras
240 g Globus kons. kukurūzų
žiupsnelis druskos ir maltų juodųjų pipirų
aliejaus kepimui
Į dubenį įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, berkite druską ir pipirus. Išmaišykite tešlą. Tuomet sudėkite kukurūzus, smulkintą čili pipirą, pusžiedžiais pjaustytą porą ir gerai išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite su šaukštu tešlą. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Tiekiant naudokite kokį mėgstate padažą arba valgykite be jo, nes šie blynai labai skanūs ir be priedų.
Receptas sukurtas draugaujant su Globus Lietuva
No comments:
Post a Comment