Sotūs pusryčiai, kurie pasotins kiekvieną vyrą, tokie yra angliški pusryčiai.
Tai ko gero yra vienas iš tų patiekalų, kuriuos pamėgau gyvendama čia. Jiems dar naudojamas pudingas, kuris panašus į mūsų kraujinius vėdarus. Šio ingredianto atsisakiau, nes mūsų šeimoje niekas jo nemėgsta.
Tad kviečiu nors kartą stumti į šoną visokius jogurtus, varškes, granolas ir papusryčiausi kaip tikri anglai pusryčiauja :)
1 asmeniui, apie 20 min.
2 kiaušiniai
3 dešrelės
4 pievagrybiai
nedidelė kekė mažų pomidorų arba 2 didesni
2 ploni šoninės griežinėliai
250 g konservuotų pupelių
2 riekelės skrudintos duonos
pagal skonį druskos ir maltų pipirų
aliejaus
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Į kepimo indą sudėkite dešreles, šoninę, pomidorus ir kepkite apie 15 min.Šoninė turi bti traški.
Konservuotas pupeles supilkite į prikaistuvį ir ant mažos liepsnos pakaitinkite.
Grybus supjaustykite nedideliais griežinėliais ir apkepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai grybai iškeps, juos išimkite ir į keptuvę įmuškite kiaušinius. Pagardinkite druska bei pipirais. Iškepkite kiaušinius.
Paskrudinkite duonos riekeles.
Serviruokite viską į lėkštę ir mėgaukitės sočiais pusryčiais.
No comments:
Post a Comment