Saturday 13 April 2019

Avokadų "majonezas"

Skonyje draugų nėra ir kas vienam labai patinka, kitam - visai ne. Ir negalima pykti ant žmonių, kurių nuomonės skiriasi nuo tavosios.
Prisipažinsiu, seku mažai lietuviškų tinklaraščių, labiau man imponuoja angliškai rašantys, nes ten randu daug idomesnių receptų, kuriuos jei tik nepamirštu pritaikau savo virtuvėje pagal savo skonį. 
Šiandien dalinuosi receptu, kurį radau internete ir smalsu buvo išbandyti. Koregavau pagal save, nes būtent kaip orginaliame recepte buvo aprašomas jis, man nepatiko.
Idėja puiki, turėtu patikti veganams arba tiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių nevalgo kiaušinių. Mes norėjome tiesiog paįvairinti savo kasdienybe ir išbandyti kažką kitokio.

2 dideli avokadai
1/2 citrinos sulčių
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, o minkštimą sudėkite į trintuvą. Įspauskite citrinos sultis,supilkite aliejų, berkite druską bei pipirus ir sutrinkite iki vientisos masės.
Skanaus.

Šaltinis:healthydelicacies

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...