Šios salotos mano bloge jau buvo, bet kai paprasė kulinariniui skyreliui nuotraukų aš pamačiusi senas nuotraukas biški raudonavau, nes man jos buvo baisios. Prisižadėjau perdaryti.
Jei dar nebandėte jų - išbandykite.
Morkos ir riešutai puikiai dera prie mėsos gaminių, o česnakas- būtinas šaltomis dienomis, kad neužpultu virusai.
4 asmenims, apie 10 min.
4 nemažos morkos,
100 gr. graikinių riešutų,
4 skiltelės česnako,
3 šaukštai majonezo arba nat. jogurto,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis grūstų pipirų.
Morkas sutarkuokite burokine tarka. Česnakus išspauskite, o riešutus - susmulkinkite.
Viską sudėkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.
No comments:
Post a Comment