Thursday, 27 September 2018

Česnakinės morkų salotos su graikikiniais riešutais.

Šios salotos mano bloge jau buvo, bet kai paprasė kulinariniui skyreliui nuotraukų aš pamačiusi senas nuotraukas biški raudonavau, nes man jos buvo baisios. Prisižadėjau perdaryti.
Jei dar nebandėte jų - išbandykite.
Morkos ir riešutai puikiai dera prie mėsos gaminių, o česnakas- būtinas šaltomis dienomis, kad neužpultu virusai.

4 asmenims, apie 10 min.

4 nemažos morkos,
100 gr. graikinių riešutų,
4 skiltelės česnako,
3 šaukštai majonezo arba nat. jogurto,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis grūstų pipirų.


Morkas sutarkuokite burokine tarka. Česnakus išspauskite, o riešutus - susmulkinkite. 
Viską sudėkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...