Kuo toliau, tuo labiau džiaugiuosi, kad pradėjau rašyti tinklaraštį. Jo dėka susipažystu su nuostabiais žmonėmis, išbandau naujoves, turiu progos ir žurnale pasmėžuoti...
Ir šiandien turiu reikalų su interviu apie mane, kuris bus publikuojamas viename portale, kuriame laikas nuo laiko pasirodo ir mano receptai.
Na bet gana apie mane ir mano džiaugsmus...
Pas mus jau kvepia pavasariu. Jei vakar karštą šokoladą gėriau įsisupusi į pledą, tai šiandien norisi lėkti laukais atlapota sriuke. Laukais nelekiu, bet langai atidaryti.
Šią savaitę pristatau salotas/mišrainę, kuri jau buvo publikuota mano fb paskyroje, bet pamačius senas nuotraukas raudonis išmuša, tad noriu atnaujinti po truputį savo senus receptus ir prikelti po truputį naujam gyvenimui.
Labai lengvai paruošiamos, labai skanios ir dar daug labai, labai...
Puikus patiekalas, kai nesinori ilgai stovėti prie puodų ir esate alkani, kad atrodo ilgai netversit.
Puikus išsigelbėjimas.
16 krabų lazdelių,
1/2 ilgavaisio agurko,
4 virti kiaušiniai,
pundelis svogūno laiškų,
1 šaukštas smulkintų krapų,
2-3 šaukštai majonezo,
žiupsnelis 5 pipirų prieskonių mišinio iš Virginijos prieskoniai,
žiupsnelis prieskoninių žolelių mišinio iš Virginijos prieskoniai,
žiupsnelis druskos.
Kiaušinius išverdame kietai ir atvėsiname.
Krabų lazdeles susmulkiname kubeliais, agurką ir kiaušinius taip pat susmulkiname vienodo dydžio kubeliais. Žalumynus susmulkiname. Beriame prieskonius, dedame majonezo ir gerai išmaišome.
p.s. prieskonius galite naudoti ir pagal savo skonį.
No comments:
Post a Comment