Keistai žiūrėjau į razinas kopūstuose, bet kai teko išgirsti daug komplimentų joms, nusprendžiau, kad gal ir man reikia pabandyti jas. Vaikai valgė patenkinti, nors nelabai valgo salotas, o tas mano širdžiai ir akims buvo lyg balzamas.
1 kg. kopūsto gūžė,
2 morkos,
1 sauja razinų,
3 šaukštai cukraus,
3 šaukštai balto vyno acto,
1 šaukštas garstyčių,
majonezo pagal skonį.
Kopūstą supjaustykite ilgomis ir kuo plonesnėmis juostelėmis, morkas sutarkuokite burokine tarka.
Razinas nuplaukite ir nuvarvinkite.
Į dubenį suberkite kopūstus, morkas ir razinas.
Sumaišykite actą, cukrų, garstyčias ir majonezą. Užpilkite padažą ant kopūstų, gerai išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą 3 valandomis.
Prieš tiekiant išmaišykite dar kartą.
Mintis rasta internete 1000 receptų.
No comments:
Post a Comment