Pagaliau, pagaliau, pagaliau po ilgos tylos grįžau...Tylos priežastis buvo...kompas.Užsiožiavo ir viskas.Teko siųsti į sanatoriją.O per telefoną nemėgstu rašyti tokių ilgų kalbų, tad tylėjau.Kas sekate Instagrame, matėte, kad nesėdėjau ramiai, gaminau daug...O dabar kol viską surašysiu, sukelsiu į blogą...Su laiku visi receptai bus čia.
Dalinuosi puikiu receptu, kuriuo pasidalino viena blogerė Dovilė.Greitai marinuoti agurkai prie grilintos mėsytės ar šašlykiuko.Pasimarinuoti užteks ir poros valandų, bet jei turite kantrybės ir laiko, tai ir visą naktį galite marinuoti.Tik būtinai gerą sidrą išsirinkite, nes nuo jo priklausys agurkų skonis.
1 ilgas agurkas arba 3 trumpavaisiai,
3 šaukštai šviežių krapų,
150 ml.sauso sidro,
1 šaukštas druskos,
80 gr.cukraus,
2 šaukštai balto vyno acto,
truputis maltų juodųjų pipirų.
Agurkus supjaustykiteplonais griežinėliais, sudėkite į kiaurasamtį, užberkite druska ir palikite 1 valandai.
Dubenyje pakaitinkite cukrų, actą, pipirus , sidrą kol cukrus ištirps ir pravėsinkite.
Agurkus nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Užpilkite agurkus atvėsusiu marinatu ir palikite pasimarinuoti 2 val.
Prieš tiekiant apiberkite smulkintais krapais.
Šaltinis:Skanios Bajalių šeimos istorijos.
No comments:
Post a Comment