Šį receptą radau viename angliškame žurnale senai, kai pati ieškodama lietuviškuose knyguose neradau antienos recepto, kuris patiktu.
Patartina buvo tiekti iškart su keptuve, bet aš susilaikiau, lai...Mūsų šeimoje visi valgo iš lėkščių šypt...
Patartina buvo tiekti iškart su keptuve, bet aš susilaikiau, lai...Mūsų šeimoje visi valgo iš lėkščių šypt...
- 2 anties krūtinėlės su oda iš Lapino puotos ,
- 2 apelsinai,
- 6 skiltelės česnako,
- žiupsnelis druskos,
- žiupsnelis pipirų.
Įkaitinkite stipriai keptuvę ir dėkite anties krūtinėles oda žemyn.Kepančia mėsą apiberkite druska ir pipirais, tada apverskite ir vėl kepant apiberkite prieskoniais.Kepkite po 2 min.iš abiejų pusių.
Supilkite apelsinų sultis išspaustas iš 2 apelsinų, dėkite smulkintus česnakus, išmaišykite ir dėkite į orkaitę su visa keptuve 15 minučių.
No comments:
Post a Comment