Šie sparneliai puikiai tiks tiek pietų stalui, tiek pasisėdėjimui su draugais ar net iškylai.Skanūs tiek šilti, tiek šalti.Greitai pagaminami ir dar greičiau suvalgomi.
- 1 kg.sparnelių ( padalintų į dvi dalis per sąnarį),
- druska pagal skonį,
- pipirai malti irgi pagal skonį,
- 1 šaukštelis maltos paprikos,
- 1 šaukštelis džiovintų smulkintų pomidorų,
- 1 šaukštelis petražolių,
- truputis dž.čiobrelio.
Padažas:
- 100 gr.mėlyno sūrio,
- 100 gr.grietinės,
- 2 šaukštai majonezo,
- 0.5 citrinos sulčių.
Sparnelius gerai ištriname prieskoniais ir dedame į skardą.Kepame 200 C.temp.apie 20 min.
Padažui sūrį sutriname šakute, dedame grietinę, majonezą, pilame sultis ir gerai išmaišome.Paragaujame, jei trūksta druskos, truputį įberkime.
Patiekiame sparnelius su padažu.
No comments:
Post a Comment