Iš tikro aš tik paragavau 1, o visos kitos atsidūrė vyro ir vaikų pilvuose.
Skonis tikrai puikus, nėra saldžios.
- 300 gr.varškės,
- 1 kiaušinis,
- 2 šaukštai cukraus,
- 1 bananas,
- 5-6 šaukštai miltų ( žiūrėkit patys kaip darosi tešla),
- aliejaus virimui,
- cukraus pudros apibarstymui.
Varškę ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, dėti sutrintą bananą ir gerai išmaišyti.Berti miltus ir maišyti.Tešla turi būti lipni ir tiršta, jei maišosi lengvai, berkite dar miltų.Tešla turi būti beveik minkoma, bet dar maišoma šaukštu.
Puode, kuriame virsime spurgas įkaitiname aliejų.
Tešlą imame drėgnomis rankomis ir formuojame graikiško riešuto dydžio spurgytes.Verdame iki gražios spalvos ir, kad vidurys butu iškepęs.Užtruks apie 7 min.
Miltų nėra daug tešloje, bet voliojamos tarp rankų ir formuojamas rutuliukas padaro tokia plutelę, kurios dėka neprisigeria spurgos riebalų, o vidus būna minkštas.
Niekada nepilu jokio brendžio, degtinės, tikrai neprigeria riebalų.
Pabandykite.
No comments:
Post a Comment