Šiuos varškėčius pamačiau Verdu ir kepu žurnale ir pamaniau:turėtu būti skanu.Aš kaip varškės mėgėja juos įvertinau labai gerai.Mažinau apelsino žievelės kiekį, bet ji jautėsi gerai, o manus keičiau miltais.
Kas ieškote naujų skonių, pirmyn...
Kas ieškote naujų skonių, pirmyn...
- 500 gr.varškės,
- 2 kiaušiniai,
- 2 šaukštai cukraus,
- žiupsnelis druskos,
- 2 nedidelės morkos,
- 1 apelsinas,
- 3 šaukštai miltų,
- 1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių,
- sviesto kepimui.
Sutarkuokite morkas smulkia tarka.Nuo apelsino nutarkuokite žievelę.
Į dubenį dėkite varškę, įmuškite kiaušinius,berkite cukrų, druską, miltus, kepimo miltelius, morkas ir apelsino žievelę.Gerai išmaišykite.Jei tešla lips prie rankų, įberkite dar miltų.
Keptuvėje ištirpinkite svie.stą.Drėgnomis rankomis formuokite varškėčius, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste.
Šaltinis:Verdu ir kepu žurnalas
No comments:
Post a Comment