2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Vištienos ir vynuogių troškinys

       

   Na va, prabėgo atostogos ir vėl aš žaidžiu su puodais. Kadangi ilsėjausi tėviškėje, tai ir su puodais nedraugavau ir labai pasiilgau savo virtuvės.
     Parsivežiau kelis kulinarinius žurnalus, ten radau kelias idėjas, kurias greitu laiku išbandysiu visas ir pasidalinsiu su jumis.
     Šiandieną receptas irgi paimtas iš kulinarinio žurnalo, tik aš kaip visada pakoregavau pagal save.
     Skonis neblogas, vertas išbandyti...Tik va, kad ir kiek aplink šokinėčiau su fotiku, nuotraukų neišgavau laabai skanių. :)

  • 600 gr.vištienos blauzdelių,
  • 3 morkos,
  • 0.5 nedidelio kalafioro,
  • 1 svogūnas,
  • 0.5 brokolio,
  • 3 šaukštai Dižono garstyčių,
  • 1 sauja vynuogių be kauliukų,
  • prieskonių pagal skonį vištienai,
  • aliejaus kepimui.
  •  
Puode įkaitiname aliejų ir jame pakepiname smulkintą svogūną.
Vištieną ištriname druska,pipirais ir vištienos prieskoniais.Vištieną apkepiname ir dedame garstyčias.
Kai iš vištienos ir garstyčių išsiskirs klampokas padažas,sumažiname kaitrą ir sudedame smulkintas daržoves ir troškiname apie 20 min.Jeigu trūksta skysčio,įpilkite vandens (aš pyliau apie 2 stiklines ).
Kai daržovės suminkštės suberiame nuplautas vynuoges ir dar patroškinkite 10 min.
    Valgėme su bulvių koše (buvom pasiilgę labai jos ).





Idėja iš Beatos virtuvė žurnalo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Spurgos su slyvomis.