Labai senai nekepėme sparnelių, bet kai liko jų nuo kugelio kepimo, teko meistraut iš jų patiekalą. Mes juos lyg saulėgražas lukštenome...
Sparnelius marinuoti per naktį šaldytuve.
Kepiau orkaitėje 190 C.,apie 20-30 min.
Taip marinuotus sparnelius galite kepti ir ant grotelių virš žarijų.
- 1 kg.vištų sparnelių,
- 4 šaukštai citrinos sulčių,
- 4 šaukštai aliejaus,
- 1 šaukštelis paprikos miltelių,
- 4 skiltelės česnako,
- pipirų ir druskos pagal skonį.
Sparnelius marinuoti per naktį šaldytuve.
Kepiau orkaitėje 190 C.,apie 20-30 min.
Taip marinuotus sparnelius galite kepti ir ant grotelių virš žarijų.
1 kg vištos sparnelių;
5 šaukštų medaus;
7 šaukštų sojos padažo;
6 šaukštų citrinos sulčių;
4 šaukštų aliejaus;
6 skiltelių česnako;
1 arbatinio šaukštelio paprikos miltelių;
pipirų;
druskos.
- Skaitykite daugiau: http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/audrius-rakauskas-isdave-skaniausiu-vistos-sparneliu-recepta.htm?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
1 kg vištos sparnelių;
5 šaukštų medaus;
7 šaukštų sojos padažo;
6 šaukštų citrinos sulčių;
4 šaukštų aliejaus;
6 skiltelių česnako;
1 arbatinio šaukštelio paprikos miltelių;
pipirų;
druskos.
Skaitykite daugiau: http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/audrius-rakauskas-isdave-skaniausiu-vistos-sparneliu-recepta.htm?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Skaitykite daugiau: http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/audrius-rakauskas-isdave-skaniausiu-vistos-sparneliu-recepta.htm?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
1 kg vištos sparnelių;
5 šaukštų medaus;
7 šaukštų sojos padažo;
6 šaukštų citrinos sulčių;
4 šaukštų aliejaus;
6 skiltelių česnako;
1 arbatinio šaukštelio paprikos miltelių;
pipirų;
druskos.
Skaitykite daugiau: http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/audrius-rakauskas-isdave-skaniausiu-vistos-sparneliu-recepta.htm?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
Skaitykite daugiau: http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/audrius-rakauskas-isdave-skaniausiu-vistos-sparneliu-recepta.htm?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
No comments:
Post a Comment