Friday 2 February 2018

Lašišos užtepėlė.

Šiandieną mano pusryčiai prasidėjo kai nuvedžiau vaikus į mokyklą, atsakiau į interviu klausimus ir tada, nieko netrukdoma ir reikalų nespaudžiama galėjau pasimėgaudama sukrimsti kelis sumuštinukus.
Šią užtepėlę ruošiu jau ne pirmą ir ne antrą kartą, bet ji man nenusibosta, nes yra tikrai labai skani.
Ir šiandieną pirmą kartą šiais metais pusryčiavau sode... Taip, taip, pas mus kvepia pavasariu, striukių nereikia užsitraukti iki viršaus, o sode jau galvas bando kelti tulpės.... Va kaip pasigyriau :P

4 alkaniems valgytojams, o laikas apie 10 min.

100 gr. rūkytos lašišos,
2 kiaušiniai,
1/2 svogūno,
2 šaukštai natūralaus jogurto ( galima naudoti majonezą),
nedidelis pundelis krapų,
šviežiai maltų pipirų.

Išverdame kietai kiaušinius.
Į trintuvą sudedame lašišą, nuluptus kiaušinius, pasmulkintą svogūną ir lengvai patriname.
Dedame natūralaus jogurto, beriame smulkintus krapus ir įberiame pagal skonį pipirų.
Viską gerai išmaišome.
Valgome su juoda duona.
p.s. galite kiaušinius, lašišą ir svogūną smulkiai supjaustyti, o ne trinti trintuvu.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...