Kažkaip keistai jaučiuosi: nors valgom kasdieną ir gaminu tikrai nemažai, bet jaučiuosi, jog įgūdžius prarandu, lyg visai negaminčiau nieko.
Pietus šiandien ruošiau ir šaukiu: aš nepamiršau kaip gaminti ir vis dar gaminu ir gaminsiu.
Pietūs paprasti, bet skanūs.
8 pomidorai,
3 kiaušiniai virti,
100 gr. virtų krevečių,
3 šaukštai Valio graikiško jogurto,
1 nedidelis agurkas,
kelios šakelės svogūno laiškų,
druska,
pipirai,
dž. baziliko,
truputis citrinos sulčių.
Pomidorus nupjovus viršūnėles išgremžkite vidų. Apverkite, kad išbėgtu visos sultys.
Virtus kiaušinius sutarkuoti su burokine tarka ( galite smulkiai supjaustyti). Krevetes šiek tiek pakepinti šlakelyje aliejaus.
Žalumynus susmulkinkite.
Agurką pašalinus sėklas supjaustyti mažais kubeliais.
Agurką sumaišome su kiaušiniais, krevetėmis ir žalumynais.
Citrinos sultis sumaišome su graikišku jogurtu.
Dedame jogurtą ant kiaušinių masės, beriame druską, pipirus ir gerai išmaišome.
Šiuo mišiniu įdarome pomidorus.
Ant viršaus užberiame dž. baziliko.
Labai skanu ir greita.
No comments:
Post a Comment