Kaip minėjau kažkada, kad mūsų virtuvėje atsirado naujas skonis: stručio mėsa. Prisipažinsiu, kotletai man ne tokie skanūs pasirodė kaip stručio file. Su daržovėmis buvo tobulas derinukas.
2 mažos stručio file gabaliukai,
1 icebergo salota,
2 pomidorai,
1 ilgavaisis agurkas,
1 paprika,
1 pundelis svogūno laiškų,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų pipirų,
aliejaus.
Stručio mėsą nuplauname, nusausiname ir užberiame druska bei pipirais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir iškepame mėsą. Kepiau ant stiprios ugnies po 4 min.iš abiejų pusių.
Salotas, pomidorus, agurką, papriką ir svogūno laiškus susmulkiname ir paskleidžiame lėkštėje.
Stručio mėsą supjaustome gabaliukais ir uždedame ant salotų.
Skanu ir greita.
No comments:
Post a Comment