Patiekalai su riebiais padažais jau kažkur toli, toli pasiliko ir tik kartais grįžta į mūsų virtuvę.Nelabai pasiilgstam...O va salotas mūsų šeima gali valgyt kasdien.
Šias salotas gaminau iš likučių nuo vakarienės ir jos tikrai neprastos gavosi.
100 gr.lašišos filė,
pundelis salotų mišinio,
1 poras,
1 ilgavaisis agurkas,
2 pomidorai,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.
Padažas:
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai garstyčių,
1 šaukštas skysto medaus,
1 šaukštas balto vyno acto.
Lašišą lengvai pasūdome ir papipiriname.Dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepame.Supjaustome nedideliais gabaliukais.
Salotas sudraskome, porą supjaustome žiedeliais, agurkus pusžiedžiais, pomidorus skiltelėmis.
Padažui visus produktus sumaišome.
Viską sudedame į lėkštę ir užpilame padažu.
Skanu ir lengva.
No comments:
Post a Comment