Sunday 21 May 2017

Lengvos lašišos salotos.

Patiekalai su riebiais padažais jau kažkur toli, toli pasiliko ir tik kartais grįžta į mūsų virtuvę.Nelabai pasiilgstam...O va salotas mūsų šeima gali valgyt kasdien.
Šias salotas gaminau iš likučių nuo vakarienės ir jos tikrai neprastos gavosi.

100 gr.lašišos filė,
pundelis salotų mišinio,
1 poras,
1 ilgavaisis agurkas,
2 pomidorai,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.


Padažas:

4 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai garstyčių,
1 šaukštas skysto medaus,
1 šaukštas balto vyno acto.

Lašišą lengvai pasūdome ir papipiriname.Dedame į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepame.Supjaustome nedideliais gabaliukais.
Salotas sudraskome, porą supjaustome žiedeliais, agurkus pusžiedžiais, pomidorus skiltelėmis.
Padažui visus produktus sumaišome.
Viską sudedame į lėkštę ir užpilame padažu.
Skanu ir lengva.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...