Wednesday, 8 March 2017

Tilapija su garstyčiomis.

    Be galo skani žuvis šitaip paruošta.Darbo nedaug, o skonis tikrai gerulis.Mes valgėme su salotomis.
Būtinai išbandykite.


  • 2 tilapijos ( apie 1 kg.),
  • 3 šaukštai garstyčių,
  • 1 šaukštas citrinos sulčių,
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
  • druskos ir maltų pipirų pagal skonį.
    Garstyčias sumaišiau su aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.Šiuo mišiniu gerai ištryniau tilapijas ir palikau marinuotis 1 valandą.
   Dedame žuvis į skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir kepiau 25 min.200 C.temp.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...