Gyvenimas įgavo kitas spalvas.O žinot kodėl?Todėl, kad jau ir temsta po truputuką vėliau, ir tulpių namuose pilnos vazos, ir šiandien jau dairiausi batelių pavasariui...Jau tuoj, tuoj ir kalendorinis pavasaris, nors už lango pas mus jau tikras pavasaris.
O kol dar žiema, tai mėgautis reikia sriuba.Ši sriuba tokia jauki, naminė...
O kol dar žiema, tai mėgautis reikia sriuba.Ši sriuba tokia jauki, naminė...
- 2 dideli pomidorai,
- 1 sauja ryžių,
- ryšulėlis svogūno laiškų,
- keli šaukštai tarkuoto sūrio,
- 1 šaukštelis maltos paprikos saldžios,
- druska, pipirai pagal skonį.
Į sultinį berti ryžius ir išvirti.Kai ryžiai išvirs
, suberti smulkintus svogūno laiškus, smulkintus pomidorus ir pavirti 10 min.Berti prieskonius, paprikos miltelius ir gerai išmaišyti , sutrinti trintuvu.
, suberti smulkintus svogūno laiškus, smulkintus pomidorus ir pavirti 10 min.Berti prieskonius, paprikos miltelius ir gerai išmaišyti , sutrinti trintuvu.
Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio.
Po tokios sriubos, metas ir cepelinams, nes ir mes švenčiame Lietuvos gimtadienį <3
No comments:
Post a Comment