Nė dienos, be sriubos...Toks mano šūkis yra.Iš tikro, tai labai mėgstu paprastas sriubas, be jokių išsidirbinėjimų, mandrybių ir jos man kartais atstoja netgi antrą patiekalą.
Šį kartą paprasta, su daug daržovių.
Šį kartą paprasta, su daug daržovių.
- 500 gr.vištų skilvelių,
- 2 svogūnai,
- 1 saliero stiebas,
- 2 morkos,
- 4 bulvės,
- 300 gr.kopūsto,
- 4 l.vandens,
- 4 skiltelės česnako,
- 0.5 šaukštelio dž.rozmarino,
- 0.5 šaukštelio dž.čiobrelio,
- 2 šaukštai Valio sviesto,
- pundelis svogūno laiškų,
- druska,
- malti pipirai.
Skilvelius nuvalome ir susmulkiname.Dedame į keptuvę ir su trupučiu aliejaus apkepiname.
Į puodą su vandeniu dedame smulkintas bulves.Kai skilveliai apkeps, dedame į puodą, kuriame verdame sriubą, dedame smulkintą saliero kotą, smulkintą kopūstą ir verdame 20 min.
Svogūnus, morkas, česnakus susmulkiname ir pakepiname svieste ( naudojau mėgstamą Valio sviestą).Dedame visą šį turinį į puodą, kuriame verdama sriuba ir paverdame 5 min.Beriame džiovintus rozmariną, čiobrelį, druską, pipirus ir svogūno laiškus.Išmaišome ir išjungę viryklę paliekame 5 min.
O tada...
No comments:
Post a Comment