Kaip rudenį be sriubos?Neįsivaizduoju kaip žmonės gali jos nemėgti.Pas mus ji kasdien...
1 svogūnas,
1 morka,
0.5 nedidelio kopūsto,
1 aitrioji paprika ,
1 skardinė pomidorų tyrės,
pagal skonį druskos ir pipirų,
2 šaukštai obuolių acto,
1 svogūnas,
1 morka,
0.5 nedidelio kopūsto,
1 aitrioji paprika ,
1 skardinė pomidorų tyrės,
pagal skonį druskos ir pipirų,
2 šaukštai obuolių acto,
2 šaukštai aliejaus,
500 ml.daržovių sultinio.
Svogūną, morką, kopūstą ir aitriąją papriką susmulkinkite ir dėkite į didelį puodą storu dugnu. Supilkite alyvuogių aliejų ir patroškinkite 5-7 minutes.
Sudėkite pomidorų tyrę, suberkite druską, juoduosius pipirus,supilkite obuolių actą, daržovių sultinį.Virkite ant vidutinės kaitros ugnies 30-40 min.
Jei sriuba per tiršta, galite įpilti daugiau vandens.
Sudėkite pomidorų tyrę, suberkite druską, juoduosius pipirus,supilkite obuolių actą, daržovių sultinį.Virkite ant vidutinės kaitros ugnies 30-40 min.
Jei sriuba per tiršta, galite įpilti daugiau vandens.
No comments:
Post a Comment