Ieškojau vakar idėjų naujų kotletams, nes buvo prašymas juos pagaminti. Kiek varčiau receptų, tai arba kažko neturiu, arba nevalgo kas nors šeimoj, arba dar kas nors....Pamačius šituos šypsena išspaudė pavadinimas, bet perskaičiusi supratau, kad tokius jau kepu, tik dedu dar ryžių.Šį kartą gaminau be ryžių, kaip autorė Ubagų kotletų ir rašo.
Apkepintus kotletukus dedame į puodą, dedame sviesto, smulkinta morką ir patroškiname, pilame grietinėlę ir patroškiname apie 10 min.
Minkšti ir labai skanūs, paprasti, bet neprasti ir tikrai ne ubagų.....
Šaltinis Širšių lizdas.
- 500 gr.faršo (kokį mėgstate, pas mus buvo kiaulienos),
- 1 gera sauja tarkuoto kopūsto,
- 1 nedidelis svogūnas,
- 2 šaukštai manų kruopų (galite naudoti išmirkytą batoną),
- 1 kiaušinis,
- druska, pipirai, dž.prieskoniai.
- 1 morka,
- 200 ml.grietinėlęs,
- 2 šaukštai sviesto.
Apkepintus kotletukus dedame į puodą, dedame sviesto, smulkinta morką ir patroškiname, pilame grietinėlę ir patroškiname apie 10 min.
Minkšti ir labai skanūs, paprasti, bet neprasti ir tikrai ne ubagų.....
Šaltinis Širšių lizdas.
No comments:
Post a Comment