Kalta, kalta...Buvau įsitikinusi, kad šaldytuve dar turiu žalumynų papuošimui, o pasirodo jau nebėra....Teks rytoj grįžtant iš universiteto užbėgt į turgų ir nusipirkti. Aišku patiekalas be jų atrodo nei šiaip, nei taip, bet....Jeigu kiti leidžia sau rodyti keptus žuvies pirštelius ar paprasčiausius sumuštinius, tai ir aš parodysiu gal ir nelabai išvaizdų, bet tikrai skanų patiekalą.
Keptuvėje su aliejumi apkepame smulkintas daržoves ir atidedame į šalį.Apkepame mėsą.
Į indą kuriame kepsime dedame daržoves, apkeptą mėsą, pilame ryžius ir užpilame sultiniu.Uždengiame ir dedame į orkaitę įkaitinta iki 180 C.kepti apie 40 min.
Jeigu skystis išgaravo, o ryžiai dar kietoki, dapilkite skysčio ir baikite kepti.
- 700 gr.vištienos kulšelių mėsos,
- 600 gr.ryžių,
- 2 svogūnai,
- 2 morkos,
- 4 skiltelės česnako,
- 2 stiklinės sultinio arba vandens,
- aliejaus kepinimui,
- druskos, pipirų, dž.čiobrelio pagal skonį,
- 1 citrina.
Keptuvėje su aliejumi apkepame smulkintas daržoves ir atidedame į šalį.Apkepame mėsą.
Į indą kuriame kepsime dedame daržoves, apkeptą mėsą, pilame ryžius ir užpilame sultiniu.Uždengiame ir dedame į orkaitę įkaitinta iki 180 C.kepti apie 40 min.
Jeigu skystis išgaravo, o ryžiai dar kietoki, dapilkite skysčio ir baikite kepti.
No comments:
Post a Comment