Ech...kaip norėčiau mokėti rašyti ilgas, gražias litanijas....Nemoku.Ir minčių gražiai išreikšt nemoku....
Man kartais patinka nueiti į kitus maisto blogus ir skaityti, skaityti....Kartais net ne receptas įsimena, o ten parašyti gražūs žodžiai....Ir skaitau aš juos lyg kokį romaną....
Vakar kepta anties kulšelė kaip paskutiniu laiku mėgstu iš galvos ištrauktu receptu.Gavosi puikiai ir man labai patiko su perlinių kruopų garnyru....Net salotų nesinorėjo.Mėsa minkšta gavosi...
4 anties kulšelės nedidelės (galima naudoti ir vištiena),
200 gr.garstyčių - krienų tyrės (vyro sesė padovanojo, bet galima pasigaminti namuose, kvapas ir skonis nuostabus),
pagal skonį: druskos, baltųjų maltų pipirų, prieskonių paukštienai, maltos paprikos.
Antieną išmaišome su prieskoniais ir garstyčių - krienų tyre. Gerai iš masažuojame ir paliekame pasimarinuoti kelioms valandom ar net per naktį.
Į skardą tiesiame folijos lapą, įpilame truputį aliejaus ir dedame antieną. Kepame 200 C. temp.apie 1 val.
Man kartais patinka nueiti į kitus maisto blogus ir skaityti, skaityti....Kartais net ne receptas įsimena, o ten parašyti gražūs žodžiai....Ir skaitau aš juos lyg kokį romaną....
Vakar kepta anties kulšelė kaip paskutiniu laiku mėgstu iš galvos ištrauktu receptu.Gavosi puikiai ir man labai patiko su perlinių kruopų garnyru....Net salotų nesinorėjo.Mėsa minkšta gavosi...
4 anties kulšelės nedidelės (galima naudoti ir vištiena),
200 gr.garstyčių - krienų tyrės (vyro sesė padovanojo, bet galima pasigaminti namuose, kvapas ir skonis nuostabus),
pagal skonį: druskos, baltųjų maltų pipirų, prieskonių paukštienai, maltos paprikos.
Antieną išmaišome su prieskoniais ir garstyčių - krienų tyre. Gerai iš masažuojame ir paliekame pasimarinuoti kelioms valandom ar net per naktį.
Į skardą tiesiame folijos lapą, įpilame truputį aliejaus ir dedame antieną. Kepame 200 C. temp.apie 1 val.
No comments:
Post a Comment