Šį receptą planavau senai išbandyti, bet vis kas pasikeičia...Šiandieną jau neatidėliojau, o ėmiausi darbų.
Originaliame recepte reikia jautienos mentės, bet aš naudojau kiaulieną, nes kaip minėjau, jautienos nevalgom...
- 800 gr.kiaulienos,
- 1 šaukštas miltų,
- 2 šaukštai lydyto sviesto,
- 300 gr.morkų (reikia mažyčių, bet aš naudojau normalias susmulkinus),
- 200 ml.stiprios kavos (aš bijojau, kad bus stipri labai, tai naudojau 100 ml.),
- 500 ml.kiaulienos sultinio,
- prieskonių pagal skonį.
Apkepkite mėsą mažomis porcijomis svieste.
Sudėkite kiaulieną, supilkite karštą sultinį, kavą, smulkintas morkas (dar puikiai tiktu ir česnakai) ir uždengt dangčiu troškinkite iki kol mėsa ir morkos suminkštės.
p.s.tikrai skanu ir patiks visiems, kas mėgsta kažko neįprasto.Kitą kartą pilsiu daugiau kavos.
Šaltinis:žurnalas Verdu ir kepu.
No comments:
Post a Comment