4 riekės batono
2 virti kiaušiniai
180 g tuno aliejuje
1 avokadas
1/2 mėlynojo svogūno
kelios šakelės krapų
1 skiltelė česnako
1-2 šaukštai majonezo
1 šaukštelis garstyčių
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų pipirų
Batono riekeles lengvai paskrudinkite.
Kiaušinius sutarkuokite burokine tarka. Tuną nuvarvinti ir dėti į dubenį su kiaušiniais. Avokado minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite į dubenį. Dėkite smulkintus svogūnus, česnaką ir krapus.
Dubenėlyje sumaišykite majonezą su garstyčiomis ir supilkite į dubenį su produktais. Gardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite.
Šia mase aptepkite skrudintas batono riekeles.
No comments:
Post a Comment