Wednesday, 7 April 2021

Kepta feta su pomidorais ir česnaku



 2 asmenims, 30 min

3-4 pomidorai

1 šaukštas pomidorų pastos

1 skiltelė česnako

200 g fetos sūrio

1 kekė vyšninių pomidorų

1 šaukštas alyvuogių aliejaus

kelios juodosios alyvuogės

1 šakelė raudonėlio

1 šakelė čiobrelio


Įkaitiname orkaitę iki 180 C.

Pomidorus nulupame ir sutriname trintuvu.

Į kepimui skirtą indą dedame trintus pomidorus sumaišytus su pomidorų pasta ir išspaustu česnaku. Dedame vyšninius pomidorus, per pusę perpjautas alyvuoges.

Ant viršaus beriame gabaliukais laužytą fetos sūrį, pilame aliejaus ir beriame čiobrelį bei raudonėlį.

Kepame orkaitėje 25 min., kol viskas iškepa ir suminkštėja.

Tiekiame iš karto.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...