300 g "Mocarela" sūrio
300 g "Philadelphia" sūrio su jelepeno pipirais
300 g "Gouda" sūrio
3 šaukštai marinuotų jelepenų(pas mus jie pjaustyti griežinėliais)
1 šaukštelis jelepenų marinato
3 kiaušiniai
5-6 šaukštai miltų
5-6 šaukštai džiuvėsėlių
Sutarkuokite sūrius, dėkite "Philadelphia" su jelepenais, smulkintus jelepenus, pilkite marinatą ir gerai išmaišykite.
Drėgnomis rankomis formuokite kamuoliukus (graikiško riešuto dydžio) ir dėkite į šaldytuvo kamerą 15-20 min.
Puode įkaitiname aliejų.
Sūrio kamuoliukus apviliojame miltuose, kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų.Verdame 2-3 min.
p.s.Philadelphia sūrį galite keisti rikota, jelepeno kiekį nustatykite tokį, kokį aštrumą mėgstate.
No comments:
Post a Comment