2 asmenims, 45 min.
kelios šakelės petražolių
2 skiltelės česnako
1 svogūnas
200 g pomidorų
1 aitrusis pipiras
1 jelepeno pipiras
100 g fetos sūrio
250 g virtų ir išlukštentų krevečių
2-3 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų pipirų
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepiname smulkintus svogūnus, česnakus, jelepeno pipirą, aitrųjį pipirą kol suminkštės.
Pomidorus sutriname trintuvu iki vientisos masės ir pilame į keptuvę su daržovėmis. Patroškiname kelias minutes. Dedame krevetes ir dar patroškiname 5 min. Dedame smulkintas petražoles, beriame druską ir pipirus. Išmaišome.
Šią masę dedame į du indelius skirtus kepti orkaitėje. Beriame smulkintą fetos sūrį ir dedame į 180 C. kepti 20 min.
Valgome su balta duona vis pamirkant į troškinį.
No comments:
Post a Comment