2 asmenims, 5-10 min.
3-4 pomidorai
3 nedideli agurkai arba 1/2 ilgavaisio
1/2 raudonojo svogūno
1 avokadas
4 šaukštai kons. kukurūzų
Krevetėms:
2 šaukštai sviesto
300 g krevečių be kiauto
2 skiltelės česnako
žiupsnelis druskos
Užpilas:
3 šaukštai alyvuogių aliejus
1 citrina
1/2 pundelio kalendros
3/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelio maltų pipirų
Dubenyje sumaišome krevetes su išspaustu česnaku ir druska.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame krevetes. Maišant pakepiname 2 minutes.
Salotoms skirtas daržoves susmulkiname ir sluoksniuojame lėkštėje. s
Sudedame kepintas krevetes.
Užpilui kalendrą susmulkiname ir sumaišome su aliejumi, citrinos sultimis, druska bei pipirais.
Prieš valgant salotas užpilame užpilu.
No comments:
Post a Comment