Šios salotos dabar yra valgomos mano kelis kartus per savaitę, nes už lango tikra vasara ir norisi lengvo maisto.
Gaminti daug laiko neužtruks, o skonis tikrai nuostabus.
2 asmenims, 10 min.
150 g feta sūrio
3 saujos rukolos lapelių
1/2 raudono svogūno
100 g aviečių
50 g graikinių riešutų
1 šaukštas medaus(naudojau Brolių medus)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balzamiko acto
žiupsnelis maltų pipirų
žiupsnelis druskos
Užpilui sumaišome medų su aliejumi, balzamiko actu, druska bei pipirais. Maišome tol, kol medus ištirps.
Į lėkštes dedame po lygiai rukolos lapelių, ant viršaus dedame pusžiedžiais pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą fetą(galima laužyti), nuplautas ir nusausintas avietes, smulkintus riešutus.
Užpilame užpilu.
No comments:
Post a Comment