Sveikinimai su pirma vasaros diena!
Dalinuosi super lengvu receptu, kuris manę sužavėjo nuo pirmo kąsnio vos tik paragavau. Gal ir paprasti, bet tikrai neprasti užkandukai, kai norisi čia ir dabar.
Nors Graikijos savaitė ir pasibaigė, bet aš drįstu pasidalinti dar vienu tos šalies receptu.
6 vnt, 10 min.
150 g skardinė tuno aliejuje
2 šaukštai smulkinto raudono svogūno
3 šaukštai nat. graikiško jogurto
1 šaukštas citrinos sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų pipirų
6 vidutinio dydžio pomidorai
1 šaukštas smulkintų česnako laiškų
1 šaukštas smulkinto saliero stiebo
2 šaukštai smulkinto agurko
Visos daržovės turi būti supkaustytos mažais kubeliais.
Pomidorų viršūnėles nupjauname ir išimame minkštimą.
Tuną nuvarviname ir dedame į dubenį su smulkintomis daržovėmis. Dedame jogurtą, citrinos sultis, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome viską.
Šio įdaro pridedame į pomidorų vidų.
Skanaus.
No comments:
Post a Comment