Tuesday 19 February 2019

Silkė su porais ir žirneliais.

Pas mus atostogos, tad laikas sukasi aplink vaikus, namus arba pramogas su vaikais.
Tačiau geriant kavą ir įkišus nosį į veidaknygę akys užkliuvo už naujo Rasos recepto. Kažkas įdomaus, nebandyto, negirdėto. Visi produktai gulėjo šaldytuve, o silkė išvis baiginėjo savo geras dienas, tad atsirado puiki proga išbandyti šią mišrainę. Galiu pasakyti, kad skonis tikrai skanus, bet nepirkite prastos silkės, o jūsų mėgstamiausią, nes silkė čia groja pagrindine nata ir tik nuo jos priklausys šios mišrainės skonis.

2 asmenims, apie 15 min.

3 silkių filė,
100 g konservuotų žirnelių,
3 kietai virti kiaušiniai,
1 poro baltoji dalis,
2 šaukštai majonezo,
keli žali svogūno laiškai.

Silkės filė ir kiaušinius supjaustykite kubeliais, porą supjaustykite plonais pusžiedžiais, žirnelius nuvarvinkite.
Viską sudėkite į dubenį, dėkite majonezą ir gerai išmaišykite.
Užberkite smulkintų svogūno laiškų.


Šaltinis:Rasos virtuvės užrašai.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...