Pas mus atostogos, tad laikas sukasi aplink vaikus, namus arba pramogas su vaikais.
Tačiau geriant kavą ir įkišus nosį į veidaknygę akys užkliuvo už naujo Rasos recepto. Kažkas įdomaus, nebandyto, negirdėto. Visi produktai gulėjo šaldytuve, o silkė išvis baiginėjo savo geras dienas, tad atsirado puiki proga išbandyti šią mišrainę. Galiu pasakyti, kad skonis tikrai skanus, bet nepirkite prastos silkės, o jūsų mėgstamiausią, nes silkė čia groja pagrindine nata ir tik nuo jos priklausys šios mišrainės skonis.
2 asmenims, apie 15 min.
3 silkių filė,
100 g konservuotų žirnelių,
3 kietai virti kiaušiniai,
1 poro baltoji dalis,
2 šaukštai majonezo,
keli žali svogūno laiškai.
Silkės filė ir kiaušinius supjaustykite kubeliais, porą supjaustykite plonais pusžiedžiais, žirnelius nuvarvinkite.
Viską sudėkite į dubenį, dėkite majonezą ir gerai išmaišykite.
Užberkite smulkintų svogūno laiškų.
Šaltinis:Rasos virtuvės užrašai.
No comments:
Post a Comment