Prisipažinsiu, vaikystėj buvau atsivalgiusi blynų, nes močiutė labai mėgo juos kepti, tad ilgai jų nemėgau ir nekepiau.O dabar tapo graži tradicija sekmadienio ryte kepti blynus, o pietums kažką lietuviško.Šiandieną pietums bus cepelinai, o ryte valgėme puikius blynus.
- 1 gerai prinokęs bananas,
- 1 kiaušinis,
- 2 kiaušinio baltymai,
- 0.5 stiklinės miltų,
- 2 šaukštai aliejaus,
- 0.5 šaukštelio cinamono,
- 1 šaukštas cukraus.
Šakute sutrinkite bananą.Bananą,kiaušinį, baltymus, cukrų, cinamoną ir aliejų sumaišykite.Po truputį įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvę ir su šaukštu pilkite tešlą ir formuokite nedidelius blynelius.Kepkite, kol gražiai iškeps iš abiejų pusių.
No comments:
Post a Comment