Fajitos vakarienei!
Skamba genėtinai prabangiai bei pikantiškai. Sūrių ir daržovių mėgėjai liks sužavėti.
Man jie tikrai patiko ir nieko nesinori čia keisti.
Greita, skanu ir pirštai švarūs.
4 vnt, 20 min.
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 nedidelis svogūnas
1 nedidelė raudona paprika
1 šaukštelis Fajita spice mix iš Santa Maria
250 g Halloumi sūrio
4 vidutinio dydžio tortilijos lakštai iš Santa Maria
2 saujos sultenės lapelių(galima keisti špinatais)
4 šaukštai česnakinio padažo su krapais
1 aitrioji paprika
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, smulkintą aitriąją papriką ir juostelėmis pjaustytą papriką. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Beriame Fajita prieskonius ir išmaišome. Išimame daržoves iš keptuvės ir laikome šiltai.
Į keptuvę sudedame griežinėliais pjaustytą sūrį ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Tortilijos lakštus pašildome orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje.
Ant tortilijos lakštų dedame sultenės lapelius, kepintas daržoves, uždedame po du griežinėlius sūrio, užpilame po šaukštą padažo ir susukame.
Valgome iškart, kol šilta ir tortilijos lakštas traškus.
No comments:
Post a Comment