24-tą desertų savaitę pradedu triufeliais.
Itin lengvai pagaminami, skanūs ir sveikesni.Lengvai formuojami, o tai, kad čia slepiasi avokadas-nelabai kas ir supras.
Jei norite dar įdomiau-įtarkuokite apersino žievelę, į vidų įspauskite riešutą...
Jei šių saldainių nesuvalgysite tą diena-ne bėda, nes šaldytuve jie puikiai išsilaiko kelias dienas.
16 vnt, apie 20 min.ir laikas šaldytuve.
120 g juodo šokolado
1 avokadas
1/2 šaukštelio cinamono
kokoso drožlių apvoliojimui
Avokadą sutrinkite iki vientisos masės.
Šokoladą ištirpinkite garų vonelėje ir sumaišykite su avokado mase bei cinamonu. Viską gerai sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą, kad masė sustingtų.
Kai masė sustings, šaukšto pagalba kabinkite masę ir formuokite apvalius kamuoliukus. Apvoliokite kokoso drožlėse.
No comments:
Post a Comment