Prieš kelias dienas bevartydama savo seną receptų sąsiuvinį, kuriame viskas mano mokyklinukės ranka užrašyta ieškojau balandėlių recepto, kurį reikia kepti keptuvėje ( čia bus kitas įrašas ateity) aptikau šių sumuštinukų receptą. Receptas užrašytas labai seniai, o aš tik dabar prisiverčiau išbandyti šiuos sumuštinukus.
Puikus būdas skaniai pavalgyti, kai lauke karšta. O ridikėlių dabar pats sezonas, tad imkit ir bandykit, o iš bandę geru minėkit.
1 asmeniui, 5 min.
1 didelė riekė juodos duonos,
2 ridikėliai,
2 salotų lapai,
1 šaukštelis minkšto sviesto,
druskos pagal skonį,
maltų pipirų pagal skonį.
Duonos riekelę perpjaukite per puse.
Lengvai užtepkite sviesto, uždėkite po lapą salotų.
Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir uždėti ant salotų viršaus.
Užberkite druskos ir pipirų.
Skanaus.
No comments:
Post a Comment