2018 m. vasario 9 d., penktadienis

Šokolado - bananų pudingas.

Suskambus žadintuvui išvirstu iš lovos, apsimaunu vilnones kojines ir nusileidžiu į virtuvę kaisti virdulio kavai.
Dievinu tokius rytus, kai vaikai dar miega, o aš atsisėdusi ramiai prie kompo galiu praversti naujienas Lietuvoje ir pasaulyje.
Tada jau atsikelia vaikai, prasideda šurmulys ir lekiame į mokslus...
Vakarais raminuosi naujais džiaugsmais - kulinariniais angliškais žurnalais. Šis receptas buvo atrastas būtent kulinariniame žurnale, kurį nusipirkau turguje iš vienos moterytės, kuri mane pamačiusi jau iš tolo moja, kad pribėgčiau. O ji man kaip visada atidėjusi krūvelę kulinarinių žurnalų, nuo kurių man akys raibsta :)
Šis desertas patiks tiems, kas skaičiuoja kolorijas ir nenori priaugti svorio. Tai va, čia viso labo 210 kolorijos viename indelyje.

3 vnt., 25 min.

4 bananai,
4 kiaušiniai,
4 šaukštai kakavos,
8 šaukštai šokolado drožlių.

Orkaitę ikaitinkite iki 180 C. temp.
Idelius, kuriuose kepsite pudiną, ištepkite lengvai riebalais.
Į indą sudėkite smulkintus bananus, kiaušinius ir berkite kakavą ( šiek tiek palikite apiberti viršui) ir su trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.
Su šaukštu dėkite šokoladinę masę į indelius ( po du šaukštus), tada dėkite du šaukštus šokolado drožlių ir ant viršaus uždėkite vėl šokoladinės masės.
Dėkite į orkaitę indelius ir kepkite 15-20 min.
Ištraukite iš orkaitės, palikite pora minučių pravėsti ir apiberkite kakava.
Skanaus.
p.s. jeigu mėgstate LAVA šokoladinį desertą, tai patiks ir šis, nes viduje šokoladas būna skystas ir jis išbėga :)


Šaltinis:Weight Watchers žurnalas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Vištiena salotų patale.

Pasirodo vasaros vienas mėnuo praktiškai jau pasibaigė, o aš taip nieko padoraus ir nenuveikiau. Pamenu vasarą vaikystėje. Ji man tokia ...